9 Şubat 2012 Perşembe

ADA'ya cevap

(Fulldizi, 66.Bölüm Yorumlarından)
ACEMIDEMIRCI
2
Selamlar,
Dizimizin adı Asi. Asi bir nehir. Ters akan bir nehir. Asi bir sözcük, isyan çıkaran, isyankar, isyan eden anlamında. Bunca sevgi ve talebe rağmen eğer 71. bölümde dizimiz bitecekse, ki kesin gibi görünüyor, Asi adına uygun olacak bu giderek daha gürleşerek akan ilgiye, her iklimden, günün her saatinin yaşandığı yerden, güneşli günken, aylı geceyken, gün batarken, gün ışırken ama tam o anda bu sayfalarda Asi’den ötürü buluşan izleyiciye , Asi Nehri’nin sularından da coşkun sevgi selinin önüne set vurmak. Gördüğü sevgi ve ilgiye karşılık olarak dizimiz, seyircisine akmak, Cuma günleri televizyondan gönüllerimize o sukunetten kargaşaya karışan su damlalarından oluşan müziğiyle akmak yerine ters akacak ve bitiş denizine dökülecek, sevilmeye ve sürdürülmeye isyan edecek. Dizinin adı baştan böyle koyulduğu için ters akış ve başkaldırış normal gelişmeler olarak görülecek ve yadsınmayacak Asi adlı dizimizin bu asi çıkışında desem de kolay kolay bir kez daha böyle bir dizinin izleyicisi olamayacağımı bildiğim için nehrimiz ters akmasa da biraz daha yatağında uslu, sakin, şırıltısıyla bizi dinlendirerek aksaydı demeden edemiyorum..

ADA ve usayken yorumlarınız için çok teşekkürler. Saklama imkanı yok sanıyorum buradaki metinleri. Kopyala yapıştır imkanını, varsa da en azından ben yararlanamıyorum, kullanamadığım için bazen düzeltilmesi gereken imla ile ilgili şeyler ya da cümle gelişleri o anki doğaçlamada şekillendiği haliyle buraya yansıyor.

Yeni arkadaşlara rastlamak, başka Asi dizisi severleri burada bizimle görmek, mesafeleri katederek bir dizinin sayfalarından selamlarını, esenlemelerini okumak gittikçe vazgeçilmez bir sevinç ve mutluluk oldu. Burada söz ADA’ya yol buldu. Hani ADA arkadaşımız tarafından yapılacak ve bizim de adamız olacak blogumuza. usayken arkadaşımızın da bu konularda ne kadar yeterli olduğunu çok yakından ve iyi biliyorum. Eğer onlar elele verirlerse bizim bir adamız olacak, daha önceden de dediğim gibi sözcükten bulutlarında serinleyeceğimiz ve selamlarla tebessüm edeceğimiz bir ada.

Çok değerli ve başarılı işler yapmış, kadınlarımızın neler yapabileceğini göstermiş, kadınlara iyi ve güzeli layık görmüş ve ömrünü hiç çekinmeden hiç cimrilik göstermeden birçok gencin yarınlarına adamış ve 19 Mayıs bir günde defnedilen Türkan Saylan’a rahmet diliyorum.

Buradaki her yaştan gencin ve o gençlerin üniversitede, lisede, iköğretimde ya da başka başka şekilde okuyan, çalışan, büyüyen gencecik çocuklarının Gençlik ve Spor Bayramlarını da kutluyorum.
Çok selamlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder